home slideshow lijntjes

Gesloten ivm Coronavirus

GESLOTEN IVM CORONAVIRUS 
In de strijd tegen het Coronavirus is het uitoefenen van contactberoepen momenteel verboden, voor zover er geen 1,5 m afstand tot de cliënt gehouden kan worden. Omdat dat in mijn behandelingen onmogelijk is, is mijn praktijk - voor zover nu bekend - gesloten tot en met 28 april 2020. Alle cliënten die in deze periode een of meerdere afspraken ingepland hebben, krijgen persoonlijk bericht. Zodra het weer verantwoord is om op te starten, bel ik iedereen om de vervallen afspraak/afspraken opnieuw in te plannen.

Wel wordt er In de richtlijnen van de overheid en het RIVM een uitzondering gemaakt voor de behandeling van (para)medische beroepen, mits daar een individuele medische indicatie voor bestaat en de beoefenaar alle hygiënevereisten kan naleven. Heb je het idee dat je niet langere tijd zonder BSR kunt, dan kun je dat overleggen met je huisarts en vragen om een schriftelijke verklaring. Met deze verklaring kunnen we vervolgens een afspraak inplannen, mits we beiden in goede gezondheid verkeren.

INFO VOOR NIEUWE CLIËNTEN

Ben je een nieuwe cliënt en wil je afspraken inplannen? Dan is het goed te weten dat ik door de tijdelijke sluiting ivm het Coronavirus genoodzaakt ben een wachtlijst te hanteren. Zodra de praktijk weer open is en ik alle bestaande afspraken opnieuw heb ingepland, kan ik inschatten wanneer ik ruimte heb voor nieuwe cliënten. Vind je dat geen probleem, dan kun je me bellen of mailen om je op de wachtlijst te laten plaatsen.