home slideshow lijntjes

ContactPRAKTIJK GESLOTEN IVM LOCKDOWN

Op 14 december 2020 kondigde premier Rutte een ingrijpende lockdown voor het hele land aan, die in ieder geval tot 19 januari 2021 gaat duren. Helaas betekent deze lockdown het sluiten van mijn praktijk. Daarmee komen ook alle afspraken in deze periode te vervallen. Zodra ik hoor wanneer ik mijn deuren weer mag openen, neem ik met iedereen telefonisch contact op om een nieuwe afspraak in te plannen. Dit zal ik op volgorde van de agenda doen.
Ben je een nieuwe cliënt en wil je afspraken inplannen? Dan kan ik je op dit moment alleen aanbieden je op een wachtlijst te plaatsen. Als alle bestaande afspraken opnieuw zijn ingepland, kan ik overzien wanneer ik plek heb en bel ik je om af te spreken.

Contactgegevens
BSR 053
Jessica van der Veen
Bentmaatweg 4
7525 PD Lonneker (gemeente Enschede)*

* Gebruik je je eigen navigatie of Google Maps, voer dan Enschede als plaatsnaam in. Het adres wordt doorgaans niet gevonden in Lonneker.

Telefoon (053) 230 25 81
Mobiel (06) 38 09 09 88
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Mijn praktijk is in principe op de volgende dagen en tijden geopend:

Maandag  08.00 - 17.00 uur
Dinsdag  08.00 - 13.00 uur
Woensdag 08.00 - 13.00 uur
 Donderdag         08.00 - 17.00 uur
 Vrijdag 08.00 - 15.00 uur

Route
Klik hier voor een routeplanner naar mijn praktijk vanuit je eigen locatie.

Kom je met de auto?
Dan is het goed te weten dat aanvoerende weg, de Ruiterkampweg,  te smal is om elkaar te passeren. Er zijn drie plaatsen waar auto’s elkaar wel kunnen passeren:

  • aan het begin, net na de afslag vanaf de Lonnekermolenweg;
  • ter hoogte van de 90-graden hoek; 
  • ter hoogte van de afslag Bentmaatweg.

Er heerst hier de gewoonte dat degene die zich op één van die drie plaatsen bevindt altijd kijkt of er een tegenligger aan komt en zo ja, daar wacht tot de tegenligger gepasseerd is. Dit voorkomt bermrijden en achteruitrijden.

Parkeren kan in de speciale parkeerstrook, die parallel loopt met de straat. De oprit is niet bedoeld voor cliënten van de praktijk.

Kom je met het openbaar vervoer?
Zowel buslijn 60 als 62 rijdt door Lonneker. Stap uit bij bushalte Scholten Reimerstraat. Vanaf de bushalte is het circa 10 minuten lopen:

  • loop naar de stoplichten en sla linksaf de Lonneker Molenweg in;
  • houd bij de eerste splitsing links aan (Ruiterkampweg);
  • vervolg de weg met een haakse bocht naar links;
  • ga de eerste weg rechts (Bentmaatweg), het eerste huis aan je rechterzijde is no. 4.

Afspraak maken
Een Body Stress Release-consult is altijd op afspraak. Tijdens een consult kan ik de telefoon niet opnemen. Spreek je een bericht in, dan bel ik zo snel mogelijk terug.
Annuleren van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.