home slideshow lijntjes

Contact

bsr053 contact kaartje

GESLOTEN IVM CORONAVIRUS 
In de strijd tegen het Coronavirus is het uitoefenen van contactberoepen momenteel verboden, voor zover er geen 1,5 m afstand tot de cliënt gehouden kan worden. Omdat dat in mijn behandelingen onmogelijk is, is mijn praktijk - voor zover nu bekend - gesloten tot en met 28 april 2020. Alle cliënten die in deze periode een of meerdere afspraken ingepland hebben, krijgen persoonlijk bericht. Zodra het weer verantwoord is om op te starten, bel ik iedereen om de vervallen afspraak/afspraken opnieuw in te plannen.

Wel wordt er In de richtlijnen van de overheid en het RIVM een uitzondering gemaakt voor de behandeling van (para)medische beroepen, mits daar een individuele medische indicatie voor bestaat en de beoefenaar alle hygiënevereisten kan naleven. Heb je het idee dat je niet langere tijd zonder BSR kunt, dan kun je dat overleggen met je huisarts en vragen om een schriftelijke verklaring. Met deze verklaring kunnen we vervolgens een afspraak inplannen, mits we beiden in goede gezondheid verkeren.

INFO VOOR NIEUWE CLIËNTEN

Ben je een nieuwe cliënt en wil je afspraken inplannen? Dan is het goed te weten dat ik door de tijdelijke sluiting ivm het Coronavirus genoodzaakt ben een wachtlijst te hanteren. Zodra de praktijk weer open is en ik alle bestaande afspraken opnieuw heb ingepland, kan ik inschatten wanneer ik ruimte heb voor nieuwe cliënten. Vind je dat geen probleem, dan kun je me bellen of mailen om je op de wachtlijst te laten plaatsen.

Contactgegevens

BSR 053
Jessica van der Veen
Spelbergsweg 3
7512 DX Enschede

Telefoon (053) 230 25 81
Mobiel (06) 38 09 09 88
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Mijn praktijk is in principe op de volgende dagen en tijden geopend:

Maandag  10.00 - 19.00 uur
Dinsdag  08.00 - 15.00 uur
Woensdag Gesloten / indien studiedag op vrijdag: 08.00 - 13.00 uur
 Donderdag         08.00 - 17.00 uur
 Vrijdag 08.00 - 15.00 uur / gesloten tijdens studiedagen

Parkeren
Intenzi is gevestigd in een betaald parkeren-zone. Gelukkig hebben we - zij het zeer beperkt - een aantal gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Kom je met de auto, kijk dan of er een parkeerplek vrij is achter het pand (ingang aan rechterzijde van het pand). Ook ligt er binnen een parkeerkaart die vrij parkeren op bepaalde plekken aan de Spelbergsweg, Kuipersdijk of Soendastraat (zie precieze locaties op de kaart zelf) mogelijk maakt.

Afspraak maken
Een Body Stress Release-consult is altijd op afspraak. Tijdens een consult kan ik de telefoon niet opnemen. Spreek je een bericht in, dan bel ik zo snel mogelijk terug.
Annuleren van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.
Consulten vinden normaal gesproken plaats in mijn praktijkruimte aan de Spelbergsweg 3 in Enschede. Laat je lichamelijke conditie dat niet toe, dan kan er ook een afspraak aan huis worden ingepland.