home slideshow lijntjes

Contact

I.v.m. vakantie ben ik afwezig tot en met 21 mei. In deze periode kan ik de telefoon niet beantwoorden. Wel bekijk ik zo nu en dan mijn mailbox, dus mocht je me willen bereiken dan adviseer ik je te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf dinsdag 22 mei ben ik weer bereikbaar.

Contactgegevens
BSR 053
Jessica van der Veen
Spelbergsweg 3
7512 DX Enschede

Telefoon (053) 230 25 81
Mobiel (06) 38 09 09 88
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren
Intenzi is gevestigd in een betaald parkeren-zone. Gelukkig hebben we - zij het zeer beperkt - een aantal gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Kom je met de auto, kijk dan of er een parkeerplek vrij is achter het pand (ingang aan rechterzijde van het pand). Ook ligt er binnen een parkeerkaart die vrij parkeren op bepaalde plekken aan de Spelbergsweg, Kuipersdijk of Soendastraat (zie precieze locaties op de kaart zelf) mogelijk maakt.

Afspraak maken
Een Body Stress Release-consult is altijd op afspraak. Tijdens een consult kan ik de telefoon niet opnemen. Spreek je een bericht in, dan bel ik zo snel mogelijk terug.
Annuleren van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.
Consulten vinden normaal gesproken plaats in mijn praktijkruimte aan de Spelbergsweg 3 in Enschede. Laat je lichamelijke conditie dat niet toe, dan kan er ook een afspraak aan huis worden ingepland.