home slideshow lijntjes

Tarieven & vergoedingen

Tarieven  
Regulier tarief       € 55                      
Kinderen 2 tot 12 jaar € 45
Baby’s / kinderen tot 2 jaar € 35

Betalen kan contant of per pin na afloop van het consult.
Bij verhindering kun je tot 24 uur van tevoren je afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Daarna ben je de kosten voor het afgesproken consult verschuldigd.

Vergoedingen
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt mijn behandelingen (gedeeltelijk). Je moet dan wel aanvullend verzekerd zijn. De volgende zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten, omdat ze de BSRAN (Body Stress Release Associatie Nederland) erkennen:

Aevitae (via Avéro Achmea)        Avéro Achmea              FBTO 
ONVZ OZF Achmea PNO Zorg
ProLife VvAA Zilveren Kruis       

Omdat ik naast BSRAN-lid ook lid ben van de VBAG (Vereniging voor Bevordering Alternatieve Geneeswijzen) vergoeden de volgende verzekeraars mijn consulten ook:

De Friesland      Holland Zorg               IZA  IZZ (via VGZ, niet via CZ!)        Menzis
National Academic                     PMA Promovendum       Salland Salland ZorgDirect
UMC United Consumers        Univé VGZ Zekur

Premies, vergoedingen per dag en per jaar kun je vinden en vergelijken op de website van Zorgwijzer. Wel wordt op deze site aangegeven dat ze nooit 100% zeker weten of er last-minute nog wijzigingen zijn doorgevoerd. Ook staan er in dit overzicht zorgverzekeraars die mijn consulten niet vergoeden (zoals CZ, OHRA, Interpolis, De Amersfoortse, Anderzorg en DSW). Daarom raad ik je aan ook altijd bij je eigen zorgverzekering na te gaan of de consulten daadwerkelijk vergoed worden. Bij navraag bij je zorgverzekeraar is het belangrijk te laten weten dat het om een natuurgeneeskundige behandeling (prestatiecode 24005) gaat, uitgevoerd door een behandelaar die aangesloten is bij de VBAG (registratienummer 21611004) en RBCZ (licentienummer 170551R).