home slideshow lijntjes

Ervaringen

 • Lotte (19)

  „Geen last meer van migraine, oorsuizen verminderd"

  Ongeveer twee jaar geleden kwam ik via via terecht bij BSR 053. Ik had erg last van tinnitus (oorsuizen) en migraine. Na de eerste behandelingen werd al snel duidelijk dat de spanning in mijn lichaam de oorzaak was van de migraine en deels ook van de tinnitus. Sinds ik regelmatig langskom bij Jessica voor een behandeling heb ik geen last meer van migraine. Daarnaast zijn mijn oorsuizen minder geworden door de ontspanning in mijn lijf. Ook heb ik minder last van mijn rug en nek. In stressvolle periodes kom ik vaker dan wanneer het goed met me gaat, die vrijheid en flexibiliteit is erg fijn. Jessica denkt vaak mee over verbeteringen en is echt geïnteresseerd. BSR helpt mij om me zowel fysiek als mentaal beter te voelen! 

 • Rowena (35)

  „Gereset naar fabrieksinstellingen“

  Jessica luistert naar je en weet precies wat zij moet doen door haar kennis. Over vragen die ik had, wist zij veel over te vertellen. Het is een mooie en sfeervolle praktijk, waarin je je direct welkom voelt. Ze heeft letterlijk veel in mij losgemaakt en ik ben weer gereset naar 'fabrieksinstellingen'. Het is levensveranderd geweest en daarom een echte aanrader. Heel erg bedankt, Jessica.

 • Marieke (42)

  „Geen angst en paniekaanvallen meer“

  Inmiddels kom ik al 5 jaar heel graag bij Jessica. Aanleiding was ooit de heftige burn-out klachten die ik had zoals angst, paniekaanvallen, slecht slapen, spanning en overprikkeld zijn. Tijdens elke BSR-behandeling voel ik mijn lijf gaandeweg ontspannen. Gelukkig gaat het nu veel beter met mij, maar ik weet dat ik voor bepaalde klachten gevoelig blijf. Daarom vind ik het zo prettig om elk 4 à 5 weken een behandeling te blijven doen. BSR geeft mij dan net weer dat duwtje in de rug om eventueel opgebouwde spanning los te laten. Overigens is BSR bij Jessica voor mij meer dan alleen een ontspannen lijf krijgen. Jessica is echt een luisterend oor en met haar rijke ervaring deelt ze geregeld inzichten die enorm verhelderend en helpend zijn. Voor mij is de afspraak dan ook elke keer weer een heel fijn cadeau voor mezelf!

 • Nannette (52)

  „Positief resultaat bij heupklachten“

  Jessica is een vakvrouw die rust uitstraalt waardoor je je volledig kunt ontspannen en bij wie je je gelijk op je gemak voelt. De lichte aanrakingen geven een onverwacht positief resultaat bij mijn heupklachten.

 • Wil (56)

  „De werkstress leek van mijn schouders af te glijden“

  Een collega legde een brochure over Body Stress Release op mijn bureau en zei: ‘Dit is wat ik momenteel aan het doen ben en het helpt me enorm. Misschien is het ook iets voor jou. Lees het maar eens!’ Op dat moment bezorgde mijn erg drukke baan als teamleider in een academisch ziekenhuis me veel werkstress en ik was me aan het beraden hoe die in goede banen te leiden. Na het lezen van de brochure had ik het gevoel dat BSR iets voor mij kon zijn. Ik maakte een afspraak met een practitioner in de buurt en na een aantal behandelingen verdween mijn stressgevoel. Het leek letterlijk van mijn schouders te glijden. Ook de pijn in mijn onderrug, schouders en nek nam af. En sinds ik naar BSR ga, slaap ik eindelijk weer lekker.

 • Lotte (36)

  „Alsof mijn hele lichaam opgelucht adem haalt“

  Zittend slapen, continue hoofdpijn, zware migraine aanvallen en fysiek tot niets meer in staat. Nooit gedacht dat ik er op mijn 28ste zo aan toe zou zijn. Na een zware sportblessure aan mijn nek was dit het resultaat. Weken van behandelingen door een manueel arts had mijn lichaam in ieder geval weer recht gezet, maar wat had ik nog steeds pijn. Het begon nu mentaal zwaar te worden, omdat ik in vergelijking met vroeger zo weinig energie had en zoveel last van een pijnlijk en vermoeid lijf. Via via hoorde ik over BSR en het bleek schot in de roos, al was geen gemakkelijk proces. Na de eerste sessies kwam de nekpijn van de blessure in alle hevigheid terug. Gelukkig had mijn practitioner me hiervoor gewaarschuwd en was zij blij met deze reactie van mijn lijf. Nu pas was mijn lijf in staat me van de oorspronkelijke pijn af te helpen. Inmiddels ben al lange tijd vrij van hoofdpijn en migraines en heb veel energie. Toch plan ik elke 4 tot 6 weken een BSR-sessie om mijn lijf vrij van body stress te houden. Elke sessie is het alsof mijn hele lichaam opgelucht adem haalt.

 • Jean-Pierre (55)

  „Na vier sessies was de pijn verdwenen“

  Het begon toen ik een potlood van de vloer op wilde rapen… ineens ging ik door mijn rug en ik kreeg intense pijnscheuten in mijn rechterbeen. Een hernia bleek mijn zenuwen te irriteren en veroorzaakte ernstige pijn in mijn onderrug, ischias en uitstralingspijn in mijn rechterbeen en -voet. Mijn been was gedeeltelijk verlamd en mijn voet sleepte achter me aan. Therapie of sterke pijnstillers brachten geen verlichting. Bij het lopen moest ik gebruik maken van krukken, op mijn werk kreeg ik zelfs een invalideparkeerplaats. Een vriend wees me op Body Stress Release en dat bleek een gouden greep: na twee sessies daalde de pijn van een 10 naar een 4, na de volgende sessie naar een 2. En na slechts vier sessies was de pijn verdwenen! Voor mij was het een wonder, maar volgens mijn practitioner een logisch gevolg na het vrijmaken van de spierspanning waardoor het lijf weer in staat wordt gesteld zichzelf te herstellen. Sindsdien heb ik iedere maand een BSR-sessie om te voorkomen dat ik weer body stress opbouw. Nu 5 jaar later ben ik nog steeds pijnvrij.

 • Jaco (38)

  „Door fysieke ontspanning kon mijn dochter zich concentreren“

  Ik kwam in aanraking met Body Stress Release, toen ik geen idee meer had wat ik zou kunnen doen om mijn jongste dochter te helpen met haar concentratieproblemen op school. We hadden al verschillende dingen geprobeerd en niets leek te helpen. BSR bleek niet alleen mijn dochter te helpen, maar het hielp mij ook mijn dochter beter te begrijpen. Toen ik de fysieke en mentale voortuitgang van mijn dochter zag, plande ik ook voor mezelf afspraken in. Na lange tijd van body building en rugbyen had ik de nodige blessures opgelopen. Een reeks van BSR-sessies hielp mij af van pijn in mijn onderrug, borst en knie. Bovendien kan ik mijn nek weer goed bewegen en voelt mijn hoofd veel lichter aan.

 • Anton (22)

  „De rolstoel verruilde ik al snel voor krukken“

  Het begon toen ik in 2011 serieus gewond raakte door een verkeersongeluk. Mijn verwondingen waren zo erg, dat mijn familie niet wist of ik de volgende dag zou halen. Ik had botbreuken op diverse plekken Maar ook had ik te maken met bloedingen en zwellingen in mijn brein, die mogelijk mijn hersenen beschadigden. Daarom werd ik een tijd in een kunstmatige coma gehouden om verder hersenletsel te voorkomen. Eenmaal ontwaakt uit de coma, had ik moeite met spreken en bewegen. In een revalidatiecentrum deden ze er alles aan mij weer te leren praten en lopen, maar tegen de tijd dat ik naar huis werd gestuurd was alles nog verre van perfect. Via via hoorde mijn moeder van Body Stress Release en stelde voor dit te proberen. Naar de eerste sessie bracht ze me er in een rolstoel toe. BSR was zo mild dat ik er nauwelijks resultaat van verwachtte, maar na een paar sessies kreeg ik meer controle over de spieren in mijn armen en benen en ook begin de zenuwpijn minder te worden. De rolstoel verruilde ik al snel voor krukken en langzaam maar zeker herstelde ik volkomen. Naast mijn eigen wil om te herstellen heeft BSR ertoe bijgedragen dat ik nu weer volop van het leven kan genieten.

 • Nicky (42)

  „Frequentie en intensiteit van mijn hoofdpijnen zijn aanzienlijk gedaald“

  Al lange tijd had ik te maken met pijn in mijn onderrug, dagelijks terugkerende hoofdpijnen die met regelmaat tot migraines leiden en een zere, stijve nek. Na allerlei therapieën en medicijnen uitgeprobeerd te hebben, had ik op het punt bereikt waarop ik probeerde de chronische pijnen te accepteren. Juist op dat moment kwam ik in aanraking met Body Stress Release, eindelijk vond ik een techniek die me fysieke verlichting bracht: mijn rug- en nekklachten zijn weg, daarnaast zijn de frequentie en intensiteit van mijn hoofdpijnen aanzienlijk gedaald.